Carice introduceert....

Carice introduceert: de elektrische “Carice MK1″

Vanaf 21 juni 2014 is Nederland een automerk rijker. In samenwerking met Vredestein heeft Carice onder grote belangstelling de auto feestelijk gelanceerd tijdens het Concours D’élegance bij paleis het Loo.

De Carice MK1 is de realisatie van techniek van de toekomst in een klassiek vormgegeven jas. De stoerheid en eenvoud van auto’s van weleer is terug, maar dan nu met de voordelen van elektrisch rijden! De MK1 weegt nog geen 350 kg en levert gegarandeerd een glimlach op van oor tot oor.

Zowel het chassis en de carrosserie zijn volledig door Carice in Nederland ontwikkeld en geproduceerd in gelimiteerde oplage.

Puur en Stijlvol

Een Carice is puur en stijlvol.

Doordachte eenvoud gecombineerd met vooruitstrevende techniek resulteert in een
auto met een perfecte wegligging en een
extreem laag energieverbruik.

Productlancering

Op 21 Juni is de Carice officieel gelanceerd tijdens het Concours d’Elegance op het terrein van Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Ter ere van deze productlancering zal de MK1 een week later een hoofdrol vervullen op het internationale polo toernooi “The Orange” op 28 en 29 juni bij Polo Club Wassenaar. De Carice zal tijdens dit evenement de paarden en hun ruiters begeleiden bij de presentatie van de teams aan het publiek.
Meer informatie

carice-vredestein-poster