Carice MK1

Als je maar lang genoeg onnodige dingen weghaalt kom je vanzelf tot de essentie van autorijden. De Carice MK1 is elegant, stijlvol en tegelijkertijd eenvoudig. Dat levert elektrisch rijden op in zijn meest stoere en elementaire vorm. Al onze auto’s zijn uiteraard RDW gekeurd en vanaf 21 juni 2014 te koop.

Vederlicht

Omdat de Carice vanaf slechts 350 kg inclusief accupakket te verkrijgen is, heeft de auto een bijzonder sportief weggedrag. Bovendien is het energieverbruik dankzij dit gewicht bijzonder laag. Zo kan de MK1 met een kleine motor toch sportief rijden en ver reiken. Bijzonder compact, en toch groot genoeg!

carice-and-volvo


Op maat gemaakt

Elke MK1 wordt gebouwd naar specifieke wensen van de nieuwe eigenaar. Iedere Carice wordt weer anders gebouwd en de specificaties verschillen daarom van auto tot auto. Zo is er bijvoorbeeld keuze uit de grootte van het accupakket en de motor.

Een paar honderd kilometer actieradius behoort tot de mogelijkheden. Graag zoeken we met onze klanten naar de uitvoering die goed bij zijn of haar behoefte past. Daarbij zoeken we naar de oplossing die de auto zo licht mogelijk houdt.

Topsnelheden boven 100 km/u en grotere accupakketten behoren tot de mogelijkheden: We werken graag samen met onze klanten aan uitvoeringsvormen waardoor de MK1 zo zuinig mogelijk, zo slim mogelijk en zo leuk mogelijk wordt. Prijzen beginnen bij €22.900 exclusief BTW (€27.709 inclusief BTW)

De eerste series Carice MK1 zijn helaas uitverkocht. Op dit moment worden voorbereidingen getroffen voor nieuwe productieseries. Het is mogelijk u aan te melden op de wachtlijst. Neem hiervoor contact op.

Een auto voor echte bikkels

De MK1 wordt geleverd zonder dak, het is dus een auto voor echte bikkels. Er is een tonneaucover leverbaar waarmee de auto tegen regen is af te sluiten.

car-people

Ode

Bij het ontwerp en het bouwen van de Carice is veel aandacht besteed aan detail. Het is een ode aan alle mooie karaktereigenschappen die de automobielhistorie heeft voortgebracht, gecombineerd met alle mooie technieken die de moderne tijd ons brengt. Het resultaat is niet onopgemerkt gebleven. Het leverde de 1e prijs op in de Rabobank Young Innovator competitie van 2013.

car-dashboard-wide

Fotografie verzorgd door: light@work